Makie

 

 

 

Helena Harder

An it harm none

do what you will

)O(

 

 

Makie dukken

 

Her vil jeg fortælle om min Makie dukke Spire. Hvis du ikke ved hvad en makie er, så kig på denne hjemmeside: mymakie.com den forklarer det hele. Men i korte træk, er det en dukke du selv designer, og så bliver den printet på en 3d printer præcis efter dine anvisninger.

Det her er Spire. Sådan så hun ud i den færdig designede version. Der blev ventet spændt i 2 uger på at hun skulle ankomme. Det er nemlig lidt svært at forestille sig hvordan hun så ville se ud i den printede udgave.

 

Kan fortælle at så snart dukken bliver sendt til print, bliver designet "låst" sådan at man fremover kun kan ændre paryk og tøj. Men så længe den ikke er bestilt, kan man ændre på den lige så tosset man vil, og gemme de ændringer man laver. Så det er bare med at være kreativ.

I de 2 ugers ventetid der var, skrev jeg lidt med deres support afdeling med forskellige forespørgsler. Blandt andet spurgte jeg om det var muligt at få sendt den hvor parykken ikke var limet på, men pga. travlhed kunne det desværre ikke lade sig gøre. Til gengæld var de super søde til at forklare hvordan man evt. kunne fjerne parykken alligevel, samt tips til at holde parykken på plads hvis man nu valgte at fjerne den. Tror faktisk at jeg vil gå så langt som til at sige at det er den bedste betjening jeg nogensinde har fået! De er hurtige til at svare og de er super søde alle sammen.

 

Nå, men ventetiden udløb jo heldigvis på et tidspunkt, og var meget spændt da jeg endelig kunne åbne pakken fra MakieLab.

 

 

 

 

Pakken blev hurtigt åbnet, og inde i posen lå dette rør:

"With love from Makies", nurhh hvor sødt.

 

Det er et meget kraftigt rør, så dukken har ligget godt beskyttet. Forresten, fik jeg nævnt at de sender til hele verden! Det er lidt ligesom Julemanden ;-)

 

Var meget spændt på at åbne røret, så lad os heller ikke vente længere her:

Kan lige så godt sige det: Da de der grønne øjne kiggede på mig var jeg bare heelt solgt! Og den nuttede lille næse og elverørerne. Hun var bare lige mig. På en måde så hun meget anderledes ud, og så alligevel ikke. Kunne helt sikkert godt genkende hende fra mit design på siden. Men her har hun hun en let makeup på, som man så selv kan ændre. Dette giver mymakie.com også masser af tips til. Der findes blandt andet også videoer der kan hjælpe en lidt igennem processen.

 

Herunder er hun taget helt ud af røret:

Og her er et billede af dukken sammen med de andre ting der var i røret:

(Jeg havde også bestilt nogle "Bits & Parts", som er gode at have når man vil forsøge sig første gang med en ny makeup til dukken).

Jeg havde syet noget tøj selv efter nogle skabeloner som var blevet delt af MakieLab på deres forum, så efter at have fjernet hovedet og hænderne, var det forholdvis nemt at putte Spire i det nye tøj.

 

Synes hun ser ganske tilfreds ud:

De nye sko skal lige gåes til ;-)

Hun står utroligt sikkert på sine fødder. Det var forresten en anden ting der tiltalte mig meget, at hun har flade fødder som kan drejes i forskellige vinkler. Man kan godt bestille andre fødder også ved siden af, så hvis man er til semi højhælede, eller helt højhælede fødder, så er det også en mulighed.

Spire var meget tilfreds da hun var med mig på arbejde.

 

Herunder er lidt billeder af Spire efter hendes makeover (lavet med akrylmaling) samt et billede hvor hun poserer på et ben, for at vise hvor godt hun står (og også lidt fordi hun lige havde set Karate Kid):

 

 

My Makie

Besøg siden og lav dine egne Makie dukker. Du kan gemme så mange du har lyst til, og det er super hyggeligt for børn (og voksne) at designe dukker med forskellige personligheder. Hvem ved? Måske får du en dag lyst til at gøre dem virkelige?

 

 

Curabitur

Placerat ulamc sollicitue duipretiu senec edinunw mialesuada.

 

 

Phasellus

Placerat ulamc sollicitue duipretiu senec edinunw mialesuada.